El temporal Filomena a Sant Joan de les Abadesses

27 views

A hores d’ara encara hi ha perill a patinar en alguns punts del poble

El passat dissabte 8 de gener els habitants de Sant Joan de les Abadesses vam veure en primera persona els efectes del temporal Filomena. Malgrat estar acostumats a la neu, es van prohibir algunes necessitats.

A tot arreu d’Espanya, el temporal s’havia fet notar molt, arribant als 60 centímetres de neu en alguns punts de la península. Comunitats com Madrid es van veure obligades a prendre precaucions davant els efectes del temporal i tallar accessos i carreteres de la ciutat.

Al Ripollès la neu no és novetat i ja disposen dels serveis de  levaneus per controlar aquestes situacions de la millor manera possible. En altres punts del país, la neu sí que era una novetat i aquests serveis no els van tenir tant a l’abast i això va repercutir molt a la circulació.

Pel que fa a Sant Joan de les Abadesses, només a alguns carrers hi era difícil circular i amb perill a patinar. A hores d’ara encara hi ha perill a patinar per els vianants en alguns punts del poble on no hi sol tocar el Sol.

Tot i les dificultats per moure’s els habitants de Sant Joan van disfrutar molt de la gran nevada, sortint a fer un ninot de neu, a tirar-se amb trineu o fins i tot alguns valents, sortint a esquiar pel poble. 

Ara, com a molt s’esperen unes lleugeres glaçades o algunes petites precipitacions.

Redactor Junior

close

El més recent

Una dona emprenedora

Fet per: Gil Jordà Soldevila, Pau Bosch Solà, Abril Lozano Las Heras, Albert Cruz Santoyo, Marc