20.000 euros per un projecte comú per Sant Joan de les Abadesses

/
94 views

El darrer divendres ens van anunciar un projecte comú del poble. Es tractava d’una proposta que l’ajuntament exponia que donaven 20.000 euros per un projecte comú pel poble.

La bona part d’això és que l’ajuntament deixa als residents dir diferents propostes i finalment votar per una, la que tingui més vots possiblement es farà. Aquest any ens han deixat a nosaltres, els joves, participar en aquest projecte democràtic.

Hem estat pensant diferents propostes a fer, i la que més ens ha agradat més aquesta: fer un local pel jovent que contingui diferents sales amb un sofà, terrassa, sala per relaxar-se, una taula, més o menys per estar còmodes… Tenim pensat que l’edat per entrar en aquest local és de 14 a 20 anys i els requisits seran tenir un carnet de socis exclusivament pels santjoanins i sense entrada esporàdica.

L’horari d’entrada seria de 16:00 h fins a les 21:00 entre setmana (de dilluns dijous) i els caps de setmana de 15:00 a 00:00 (de divendres a diumenge). Inicialment tenim pensat en què no hi hagués cap responsable, però si veiem que no funciona s’hauria de contractar a algú, hi haurà normes d’ús i de com deixar-ho tot, però es necessitaria algú per fer el manteniment i la neteja.

Finalment, pensem que aquest projecte és molt bona idea i ens sentim agraïts per poder-hi participar. També pensem que seria genial que l’ajuntament atorgui aquesta suma de diners i que puguem votar pel projecte a realitzar. Esperem que els residents acceptin la nostra proposta i es pugui acabar fent.

Fet per: Gil Jordà, Albert Cruz, Tània Morales, Marc Vila, Pau Bosch, Abril Lozano.

Redactor Junior

close

El més recent

Endevina la cançó!

Estel Planagumà, Narcís Folcrà i Berta Vallverdú Redactor Junior Estel Planaguma Sala Deixa aquest camp buit

Una dona emprenedora

Fet per: Gil Jordà Soldevila, Pau Bosch Solà, Abril Lozano Las Heras, Albert Cruz Santoyo, Marc